KEHONHUOLTO

Traning With Janina

Olen koulutettu fysioterapeutti, personal trainer, juoksuvalmentaja, ravitsemusneuvoja ja hieroja. Hallitsen kinesioteippauksen, XCryo kylmähoidon, MMS-hoidon, jalkateräkuntoutuksen, askellusanalyysin, purulihasten käsittelyn, kivunhoidon sekä monipuoliset ja tehokkaat hierontaotteet.

Edellä mainittujen lisäksi olen erikoistunut monipuoliseen ja terveelliseen ravitsemukseen, lisäravinteisiin sekä vitamiineihin ja yksilölliseen valmennukseen niin salilla kuin juoksunkin parissa. Kokemusta löytyy lasten ja nuorten, työikäisten sekä ikäihmisten ohjauksesta että kuntoutuksesta. Olen ohjannut ja kuntouttanut eriasteisia kehitysvammaisia ja vammaisia henkilöitä.

Yksilöohjauksen lisäksi kokemusta löytyy ryhmäliikunnan puolelta jalkapallon, koripallon, salibandyn, amerikkalaisen jalkapallon sekä jääkiekon parista. Olen toiminut myös amerikkalaisen jalkapallojoukkueen ECG huoltojoukoissa.


TARJOAN

Fysioterapiaa

Classista hierontaa

Purulihasten/kasvojen hierontaa

Päänhierontaa

Rentoutus hierontaa

Kuumakivi hierontaa

Kinesioteippausta

XCryo kylmähoitoa

​​​​​​​Jalkateräkuntoutusta ja askellusanalyysiä

Ohjattua salitreeniä

Ravitsemusneuvontaa

Juoksuvalmennusta

AJANVARAUS

Puh.0407253637
janinaholappa@gmail.com
Hosantie 2, 01360 Vantaa,
Vantaa Gym Clubin tiloissa
​​​​​​​

HUOM! Varattu aika pitää perua viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa. Jos et tule paikalle ja jätät ilmoittamatta veloitetaan tästä varatun ajan hinta.

Jos et löydä sopivaa aikaa, niin voit kysellä viestillä, puhelimitse tai sähköpostilla.

​​​​​​​


ETHÄN TULE HOITOON, JOS TUNNET OLOSI KIPEÄKSI

Jos sinulla on kipeä tai kuumeinen olo, koet olosi muuten heikoksi tai sinulla on muita oireita kuten kurkkukipua, nuhaa, vatsakipua tai yskää. Näissä tapauksissa ajan peruminen on välttämätöntä ja lepääminen suotavaa. Äkillisestä sairastumisesta ei veloiteta sovitun ajan hintaa, kunhan tästä ilmoitetaan ajoissa, viimeistään 2h ennen sovittua aikaa.

Ajan voi perua netin kautta tai puhelimitse viimeistään 24h ennen sovittua aikaa. Myöhässä peruttu/ peruuttamaton ajanvaraus veloitetaan asiakkaalta.


Mahdollisia esteistä/ ilmoitettavia asioita ovat:

Influenssa

Flunssa

Keuhkoinfektiot esim keuhkokuume

Tuberkuloosi

Sairaalainfektiot

Kaikki vatsataudit

Kaikki rokot

Verenpaine

Laskimotukos

Sydänsairaus

Syöpä (näissä tilanteissa on hyvä keskustella ensin lääkärin kanssa)

Diabetes

Verenvuototauti

Epilepsia

Astma

Ihottuma/ ihosairaus hoidettavalla alueella

Osteoporoosi

Jokin muu elämääsi vaikuttava sairaus

Asiakkaalla on velvollisuus kertoa, jos hänellä on mitä tahansa muita tarttuvia tauteja kuten esimerkiksi AIDS/HIV, hepatiitti B, C tai D.