Sopimusehdot

1. JÄSENYYS

Vantaagym palveluiden käyttäminen edellyttää jäsenyyttä, jäseneksi pystyy liittymään ostamalla verkkokaupasta itselleen jäsenyyden. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Alle 18-vuotias voi liittyä jäseneksi huoltajan suostumuksella, ikäraja on 15v. Jäseneksi liittyminen edellyttää aloitusmaksun lisäksi myös kuukausimaksun tai vuosimaksun suorittamista Vantaagymille, riippuen minkä jäsenyyden on valinnut.

Jäsenyyteen sisältyy kuntosalin käyttö jäsenyyden mukaan, mutta laiteopastus ja personal trainer-palvelut eivät sisälly hintaan ellei toisin ole mainittu tai sovittu.

Aloitusmaksua ei palauteta. Jäsenen tulee ilmoittaa Vantaagymille nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä tilinumeron muutoksesta.

Jäsenen tulee noudattaa Vantaagym kuntosalilla esillä olevien laitteiden käyttöohjeita ja muuta opastusta, kuntoilu tapahtuu jäsenen omalla vastuulla. Jäsenen tulee myös huomioida, että Vantaagymillä ei ole aina henkilökuntaa paikalla. Vantaagym ei vastaa henkilövahingoista, esinevahingoista eikä jäsenen menetetyn omaisuuden korvaamisesta. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.

2. ASIAKKUUDET

Kaikki asiakkuudet ovat toistaiseksi voimassaolevia pois lukien sarjakortit, jotka ovat voimassa 6 kuukautta sekä määräaikaiset sopimukset jotka päättyvät automaattisesti määräajan päätyttyä.

Kaikki jäsenyydet voi päättää vain irtisanoutumalla , irtisanoutuminen tapahtuu ilmoituksella asiakaspalveluun tai sähköpostiosoitteeseen vantaagym@gmail.com

Irtisanominen astuu voimaan seuraavan täyden laskutuskauden jälkeen, joka on n. 4 viikkoa.

Liityttäessä maksetaan mahdollisen aloitusmaksun lisäksi ensimmäinen 4vk jakso.

-Vuosijäsenyys

Vuosijäsenyys on määräaikainen ja voimassa yhden (1) vuoden, irtisanominen kesken kauden ei ole mahdollista. Vuosisopimuksen voi uusia, lopettaa tai vaihtaa toistaiseksi voimassaolevaksi kun vuosi tulee täyteen.

3. JÄSENMAKSUT

Jäsen vastaa siitä, että jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä, alaikäisellä huoltaja on vastuussa jäsenmaksun maksamisesta. Maksut on hoidettava jäsensopimuksessa sovitulla tavalla voimassa olevan hinnaston mukaan.

Vantaagymillä on oikeus siirtää maksamattomat jäsenmaksut perintään perintätoimistolle ja Vantaagym voi periä lisäksi jäseneltä perinnästä aiheutuneet kulut. Jos jäsen saa perintätoimistolta maksumuistutuksen tai perintäkirjeen, on hänen suoritettava maksut perintätoimiston ilmoittamia maksuohjeita noudattaen.

Vantaagymillä on mahdollisuus harkinnan mukaan keskeyttää tai päättää asiakkaan jäsenyys jäsenmaksujen laiminlyönnin takia, mikäli asiakas rikkoo jäsensopimuksen ehtoja sekä turvallisuus- ja järjestyssääntöjä tai ilmapiiriin sopimattoman käytöksen takia. Myöskin Vantaagymillä on oikeus keskeyttää tai päättää sopimus mikäli havaitaan, että jäsen harjoittelee suorituskykyä kohottavien aineiden, alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Jäsenyyttä ei pysty jäädyttämään muuta kuin raskauden, armeijan tai vakavan sairauden perusteella, tällöin asiakkaan on esitettävä joko lääkärintodistus tai kutsuntatodistus. Muutos astuu voimaan aina seuraavan täyden laskutus kauden päätyttyä.

4. KULKUTUNNISTE

Kulkutunniste on henkilökohtainen. Kulkutunniste on oltava aina mukana tultaessa salille eikä sillä saa päästään ketään muita salille. Kulkutunnisteen katoamisesta on välittömästi ilmoitettava osoitteeseen vantaagym@gmail.com
Mikäli kulkutunnistetta käyttää joku muu henkilö tai sitä muulla tavoin käytetään väärin, eikä sen katoamisesta ole ilmoitettu kirjallisesti, seuraa siitä kirjallinen huomautus ja asiakkaalta peritään sopimussakko 100eur/käynti ja tämä voi johtaa myös sopimuksen purkamiseen.

Vantaagym pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja Vantaagymillä on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä yleisiä sopimusehtoja. Voimassaolevat hinnat ja sopimusehdot löydät Vantaagym verkkosivuilta. Mikäli Vantaagym joutuu sulkemaan kokonaan tai osan kuntosalista huoltotoimenpiteiden, tappiollisen liiketoiminan, konkurssin tai valtion asettamien rajoitteiden takia, Vantaagym ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisia etukäteen maksettuja palveluita/ tuotteita.

Liittymällä salin asiakkaaksi hyväksyt sopimusehdot.