Personal trainer, ravitsemusneuvonta ja juoksuvalmennus

Ajanvaraus

Puh. 0407253637

janinaholappa@gmail.com
​​​​​​​
Jos et löydä sopivaa aikaa netistä, niin olethan minuun yhteydessä viestillä, soittamalla tai sähköpostin kautta.Personal trainer

Jokainen treeniohjelma on yksilöllinen ja tehdään asiakkaan omien toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Ohjelmaa suunniteltaessa huomioidaan mahdolliset rajoitukset sekä muut asiat, mitkä voivat vaikuttaa treenaamiseen. Ohjauksen aikana käydään yhdessä ohjaajan kanssa treeniohjelma läpi liike kerrallaan. Tavoitteena on, että asiakkaalle jää hyvä ja itsevarma olo ohjauksen jälkeen, mikä puolestaan kannustaa itsenäiseen treenaamiseen.

Useamman kerran ohjaus paketit rakennetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Pidempi aikaisissa projekteissa personal trainer on tavoitettavissa niin ohjaustilanteissa kuin puhelimenkin päässä. Ohjaaja on siis tukena ja auttamassa koko projektin ajan. ​​​​​​​

Jos tavoitteenasi on:

Elämäntapamuutos

Painonhallinta

Lihasten vahvistaminen tai kasvatus

Saliharjoittelu aloittaminen

Treeniohjelman päivitys

Tai mikä tahansa liikuntaan liittyvä unelma tai tavoite


Personal trainer on oikea apu uuden elämäntavan saavuttamisessa.

JUOKSUVALMENNUS

Juoksuvalmennus suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan.
Juoksuvalmennuksessa voidaan käydä läpi:

Juoksutekniikkaa

Alkulämmittely

Loppuverryttely

Jalkaterän anatomiaa

Oikeanlaista ruokailua

Juoksemiseen liittyviä asioita

Juoksemiseen vaikuttavien lihasten vahvistamista

Jos haluat oppia paremmaksi juoksijaksi tai tavoitteenasi on ottaa juokseminen osaksi arkeasi on juoksuvalmennus sinua varten.

Ravitsemusneuvonta

Jokainen ruokaohjelma on yksilöllinen ja tehdään asiakkaan tavoitteiden mukaan. Oli kyseessä painonpudotus tai niin sanotun massan keräys, voidaan oikeanlaisella ravinnolla vaikuttaa kehossa tapahtuviin muutoksiin. Oikeanlainen ravinto auttaa muun muassa jaksamaan paremmin.


Ruokavalio voi olla tiukka ja lyhytkestoinen tai niin sanottu ohje oikeanlaisesta ruokailusta. Pää asia on, että ruokailu on monipuolista ja sisältää riittävän määrän proteiineja, hiilihydraatteja, kuituja ja muita ihmiselle välttämättömiä aineita.
Lyhytkestoinen ruokavalio auttaa hyvin painonpudotuksessa, mutta sen jälkeen tapahtuva ruokailu merkitsee jopa enemmän kuin itse dieetti. Tämän takia dieetin jälkeen asiakas saa hänelle räätälöidyn loppuelämän ruokavalion, joka auttaa painon kurissa pitämisessä.